Locatie
Noordwijk
Opgeleverd
2020
Opdrachtgever
Partculier
Programma
villa

Strandvilla Noordwijk

Voor een verouderd woonhuis op een prachtige plek aan de boulevard van Noordwijk was het hoog tijd voor een grootschalige update. Het uitzicht op het strand is nog grootser geworden door het toevoegen van een nieuwe verdieping. Deze optopping is afgewerkt met een zinken bekleding, waardoor een hedendaagse tijdslaag is toegevoegd aan het pand. Zink is van nature een karaktervol materiaal en zal met de tijd nóg meer patina krijgen vanwege de ligging aan de kust. De combinatie van zink, grijs stucwerk en wit schilderwerk levert een mooi en natuurlijk materialenpalet op passend bij het strand.

De verbouwing heeft zich niet slechts beperkt tot het exterieur. Ook op comfort en verduurzaming is een flinke slag geslagen. Van isolatie tot installaties zijn allen weer op hedendaags niveau gebracht, passend bij de allure van een strandvilla. De hele indeling is aangepast, zodat het gebruik het geschikt is voor een groot gezin, waarbij gasten van harte welkom zijn.

Projectdetails

Projecttitel
Strandvilla Noordwijk
adres
Koningin Astridboulevard
plaats
Noordwijk
oplevering
2020
opdrachtgever
Partculier
programma
villa
aannemer
Van der Niet Bouw
interieur ontwerp
THISISJANE | JANNEKE HOOYMANS
tuin ontwerp
Ewald Jamin