Willem-Jan Bouwman overleden

maandag 23 april 2018

Tot ons grote verdriet hebben we veel te vroeg afscheid genomen van onze collega Willem-Jan Bouwman.

Willem-Jan was 22 jaar verbonden aan ons bureau en in hem verliezen we een bevlogen architect en een betrokken collega. Als veelzijdig architect die aan verschillende opdrachten werkte, was hij ook een specialist in de architectuur van Hendrik Jesse. Door zijn kennis hiervan en zijn liefde voor het detail hebben we enkele gebouwen van Jesse mogen verbouwen, zoals ‘Villa Marezate’ aan de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk aan Zee en de Maarsmansteeg in Leiden.

Willem-Jan had een warme, opgewekte persoonlijkheid. Bij kantooractiviteiten verzorgde hij vaak de muziek - en zelfs tot op het laatst probeerde hij bij deze activiteiten aanwezig te zijn. Veel collega’s vonden bij hem een luisterend oor. Willem-Jan was heel sportief - niet alleen op het voetbalveld - hij fietste ook in weer en wind uit Oegstgeest naar kantoor. We herinneren hem tevens als een vader die heel trots was op zijn kinderen, en elke maandagochtend vertelde wat ze dat weekeinde hadden gedaan.

We zijn intens verdrietig en leven mee met zijn vrouw Kitty, zijn kinderen, zijn familie en vrienden. Met groot respect nemen we afscheid van Willem-Jan. Ons bureau zal op de dag van de uitvaart gesloten zijn.