Verbouwing kantoor Van Rhijn Bouw halverwege

donderdag 7 december 2017

De verbouwing van het kantoor verloopt in fases, zodat de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. In eerste instantie is de dubbel hoge werkplaats aan de achterzijde en de buitengevel aangepakt. De extra werkplekken die hier gemaakt zijn en de nieuwe kantine zijn inmiddels in gebruik genomen. De komende maanden zal de voorzijde van het kantoor volgen. 

Het ontwerp voor dit kantoor is duurzaam, huisvest meer werkplekken en heeft een moderne uitstaling. De plattegrond is strakker en efficiënter ingedeeld. De glazen tussenwanden en een vide, met daklicht in het midden van het gebouw, zorgen voor een lichte werkvloer. In het interieur is voor industriele materialen gekozen. De vloeren van de gangen hebben een beton-look, de liggers zijn in het zicht gelaten en de glazen wanden worden onderbroken door stoere houten deuren. 

De gevel heeft ook een nieuwe uitstraling gekregen. Het bestaande gebouw had een duidelijk scheiding tussen het kantoor en de werkplaats erachter. In het nieuwe ontwerp is het gebouw meer een geheel geworden. De donkere, gemeleerde bakstenen hebben een chique uitstraling, maar zijn ook minder besmettelijk dan de witte stenen van het oude kantoor. Dit is erg belangrijk op het terrein van de aannemer. De lange gevel wordt onderbroken door robuuste houten kaders rond de ramen. 

We wensen van Rhijn Bouw nog even succes met de rest van de bouw, maar ook alvast veel werkplezier in het nieuwe gedeelte!