Van Manen Moves!

donderdag 14 juni 2018

Wij als collega’s van Van Manen dagen elkaar ook dit jaar weer uit op een sportieve manier geld op te halen voor de stichting Moves.

Moves inspireert mensen om in beweging te komen tegen MS. Multiple sclerose (MS) is een ziekte waarbij de bescherm- en isolatielaag rondom de zenuwen in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen (het centrale zenuwstelsel) is beschadigd. Hierdoor kunnen onder andere problemen ontstaan met lopen, voelen en zien. Moves organiseert evenementen zoals Klimmen tegen MS en Arena Moves.

Vorig jaar deden wij met veel plezier mee aan Arena Moves. Dit was een groot succes: het was een super leuke dag en we hebben veel geld opgehaald voor onderzoek naar een MS-vrije wereld! Wij hebben er dan ook al weer heel veel zin in om dit jaar op 8 juli de trappen van de Johan Cruijff Arena te beklimmen en zijn hard aan het trainen bij ons in de duinen.

Wij hopen weer een mooi bedrag voor Moves op te halen. Als u ons wilt sponsoren kan dat via de volgende link: https://www.arenamoves.ms/sponsor?rt=4&ri=18