Mooi weer om op het strand... te bouwen!

woensdag 18 april 2018

Het zonnetje schijnt en het strandseizoen is weer gestart. In het verlengde van het Vuurtorenplein in Noordwijk wordt daarom hard gewerkt om strandpaviljoen B.E.A.C.H. op te bouwen. Wij mochten hiervoor het ontwerp maken, op de plek van de voormalige strandtent 'de Klink'.

Het strandpaviljoen B.E.A.C.H. wordt een herkenningspunt op het strand, waar u straks volop kunt genieten. Het uitgangspunt is een rechthoekige plattegrond met een zadeldak, dat evenwijdig loopt aan de duinvoet. In de gehele lengte van de nok is een ‘lantaarn’ gemaakt. Hier komt overdag zonlicht binnen. ’s Avonds wordt deze van binnen verlicht, waardoor het paviljoen een herkenningspunt op het strand is.

Dit rechthoekige paviljoen heeft aan de strandzijde een uitbouw. Daardoor ontstaat extra ruimte die ook als afgescheiden gedeelte gebruikt kan worden. Op het terras is een uitgiftepunt gecreëerd, waar mensen straks aanschuiven rondom de bar en genieten van de zonsondergang. Kortom, B.E.A.C.H.: Best Escape Anyone Can Have!