Locatie
Noordwijkerhout
Opgeleverd
2018
Opdrachtgever
particulier
Programma
Woning

Villa Noordwijkerhout

Het ontwerp van deze villa aan de Gooweg in Noordwijkerhout heeft wit gekeimde gevels en is afgedekt met platte keramische monier dakpannen. Men betreed de villa middels een imposante entreepantry van twee verdiepingen hoog. De eerste verdieping steekt over de begane grond heen, waardoor aan de Zuidzijde van de woning intieme overdekte terrassen ontstaan. Een ander kenmerkend element is het inpandige balkon aan de studeerkamer op de eerste verdieping.

Fotografie: Jaro van Meerten

Projectdetails

Projecttitel
Villa Noordwijkerhout
plaats
Noordwijkerhout
oplevering
2018
opdrachtgever
particulier
programma
Woning
team
Gerben van Manen, Rob Bolk, Han van Niekerk, Cor Hoek
fotografie
Jaro van Meerten
aannemer
H&B Bouw